Λαχταριστά τρουφάκια σοκολάτας με τυρί κρέμα και πραλίνα

Είναι πραγματικά... δύσκολο να μην πετύχουν

Λαχταριστά τρουφάκια σοκολάτας με τυρί κρέμα και πραλίνα

Τα τρουφάκια είναι ένα γλυκό που μπορεί κανείς να φτιάξει πολύ εύκολα, ακόμη και αν είναι αρκετά αρχάριος όσον αφορά την ζαχαροπλαστική. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να μην πετύχουν, αφού ακολουθώντας κανείς μερικά απλά βήματα, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει όλους και με το παραπάνω.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα τρουφάκια και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ

30 γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα

250γρ. τυρί κρέμα

2 1/2 κ.σ. τριμμένο αμύγδαλο

2κ.σ. πραλίνα

2κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

200γρ. τρούφα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν τρίμματα.

Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υλικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοποθετούμε το μείγμα μας σε ένα μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες.

Αφαιρούμε από το ψυγείο, πλάθουμε σε μπαλάκια και τα περνάμε από τρούφα. Εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε αμύγδαλο, καρύδα ή ινδοκάρυδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.

Τα τρουφάκια μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ