Τα σοκολατάκια αναμφισβήτητα είναι από τα αγαπημένα γλυκά μικρών και μεγάλων, ωστόσο οι θερμίδες τους είναι απαγορευτικές για όσους βρίσκονται σε διατροφή. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνταγές και παραλλαγές τους στο εμπόριο, ωστόσο εξίσου εύκολο είναι να τα φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι μας με λίγα υλικά και μέσα σε λίγη ώρα.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά τα οποία θα χρειαστείτε για τα σοκολατάκια και βήμα – βήμα την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
150γρ. αμυγδαλοβούτυρο
350γρ. κουβερτούρα γάλακτος με στέβια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε 150γρ. κουβερτούρας και το αμυγδαλοβούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία πάστα.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και περιμένουμε περίπου 3 ώρες.
Έπειτα από 3 ώρες θα έχουν σταθεροποιηθεί και θα είναι έτοιμα για να πλάσουμε στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος.
Λιώνουμε σε ένα μπεν μαρί την υπόλοιπη κουβερτούρα, βουτάμε τα σοκολατάκια μας και αφαιρούμε και αφήνουμε σε μία λαδόκολλά.
Τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!
Αλβανία: Διάβημα από την Ελλάδα για τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"