Γεμιστά μανιτάρια με τυριά και μπέικον

Έτοιμα σε λίγα λεπτά

Γεμιστά μανιτάρια με τυριά και μπέικον

Συνταγή: Τα μανιτάρια είναι ένα υλικό μαγειρικής που είτε θα λατρέψει κάποιος είτε δεν θα του αρέσουν καθόλου. Εμείς στο DEBATER αφού βάλαμε ποδιές και κάναμε τις δοκιμές μας, επιλέξαμε μία συνταγή για να ικανοποιήσει ακόμη και όσους δεν τα προτιμάνε. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον, νόστιμο και εύκολο πιάτο το οποίο μπορεί να καταναλωθεί ως ορεκτικό και να εντυπωσιάσεις και τους πιο δύσκολους και αυστηρούς κριτές.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ

10 μανιτάρια
3 φέτες μπέικον
100γρ. φέτα
½ κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
200γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε καλά και κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια μας.

Σε ένα ταψί περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη και φροντίζουμε να πάνε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.

Προσθέτουμε ελαιόλαδο σε μία μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε καλά το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και έπειτα προσθέτουμε ψιλοκομμένο το μπέικον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας με το μείγμα του τηγανιού μαζί με τριμμένη φέτα και κίτρινα τυριά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα γίνει με το έκτακτο επίδομα πριν το Πάσχα για ΑμεΑ και συνταξιούχους

Λουκέτο σε “Κέντρο Ειδικών θεραπειών” στην Καλλιθέα – Λειτουργούσε χωρίς άδεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ