Γεμιστά μανιτάρια με μπέικον και τυριά

Πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή

Γεμιστά μανιτάρια με μπέικον και τυριά

Τα μανιτάρια είναι ένα πολύτιμο υλικό το οποίο χρησιμοποιείται συνεχώς στη μαγειρική και αν μαγειρευτεί με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να είναι και το κυρίως πιάτο. Υπάρχουν δεκάδες είδη και πάρα πολλοί και διαφορετικοί τρόποι μαγειρικής ικανοί να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές είναι αυτή με μπέικον και τυριά που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα μανιτάρια και βήμα προς βήμα την εκτενή της συνταγής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ

➟10 μανιτάρια πόρτο μπέλο

➟3-4 φέτες μπέικον

➟1/2 ξερό κρεμμύδι

➟2 σκελίδες σκόρδο

Κίτρινα τυριά τριμμένα

➟Φέτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια μας και κόβουμε τα κοτσάνια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαδώνουμε με ελαιόλαδο ένα ταψί και τα προσθέτουμε.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και στην πορεία προσθέτουμε το μπέικον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσθέτουμε στο εσωτερικό το μείγμα από το τηγάνι και από πάνω τα τυριά.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μανιτάρια μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Τι φέρνει για τα ελληνικά ομόλογα και το Χρηματιστήριο Αθηνών η προοπτική ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας

Γιάνης Βαρουφάκης: Του έκλεψαν το κράνος – «Ήταν δική μου βλακεία» (vid)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ