Λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2025 και αιχμαλωτίσει την Ευρώπη με την «Αστερομάτα», η Κλαυδία άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε βαθιά προσωπικές σκέψεις για την αστείρευτη σχέση της με τη μουσική. Μέσα από μια συνέντευξη στο περιοδικό «Elle», που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Breakfast@Star», η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας αποκάλυψε την αδιανόητη για εκείνη προοπτική μιας ζωής αποκομμένης από τις μελωδίες και τους στίχους.
Όπως εξομολογήθηκε, κάθε φορά που ερμηνεύει ένα κομμάτι, πλημμυρίζει από μοναδικά και έντονα συναισθήματα, μια αίσθηση πληρότητας που δεν μπορεί να βρει αλλού. Η καθημερινή της ενασχόληση με τη μουσική είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής της, ο τρόπος της να εκφράζεται και να συνδέεται με τον κόσμο.
Διαβάστε επίσης: Eurovision 2025: Η ανάρτηση της Κλαυδίας λίγο πριν τον Β’ Ημιτελικό – «Θα σας δω όλους απόψε»
Η Κλαυδία αποκάλυψε ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε αντιμέτωπη με την απώλεια της φωνής της. Όπως εξήγησε, εκείνες τις λίγες ημέρες ένιωσε ένα πρωτόγνωρο αίσθημα “απειλής”, ενώ η σκέψη και μόνο ότι θα μπορούσε να στερηθεί για πάντα τη δυνατότητα να τραγουδά, την φόρτισε συναισθηματικά σε βαθμό που την τρόμαξε.
«Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα, ότι αγαπώ το τραγούδι και ότι δεν μπορώ να περάσω ούτε μια μέρα χωρίς να τραγουδάω. Ένιωθα την ανάγκη να το κάνω καθημερινά. Και θυμάμαι ότι υπήρχε κάποια στιγμή που για μερικές μέρες έχασα τη φωνή μου. Έκλαιγα συνέχεια. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Ίσως εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να τραγουδάω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Οι γονείς μου ήταν πάντα υποστηρικτικοί. Ήθελαν να γίνω τραγουδίστρια Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας στηρίζει και να μας αγαπάει. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα εφικτό», δήλωσε η Κλαυδία για την στήριξη της οικογένειάς της.
Κλείνοντας, για την Eurovision η Κλαυδία ανέφερε: «Η Eurovision ήταν πάντα μέσα στα όνειρά μου. Το όνειρό μου μετά τη Eurovision είναι να ταξιδέψω εκτός συνόρων με τη μουσική μου».
Μαρινάκης: Τα νέα 10 μέτρα για την Υγεία και η προσαρμογή των πολεοδομικών κινήτρων (Βίντεο)
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"