Τα μακαρόνια με σολομό είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εύκολες και νόστιμες μακαρονάδες που μπορεί να φάει κάποιος. Συνήθως περιλαμβάνεται στους καταλόγους πολλών εστιατορίων, ωστόσο μπορούμε πολύ εύκολα να το φτιάξουμε και στο σπίτι μας και να εντυπωσιάσουμε όποιον το δοκιμάσει.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα προς βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία φαρφάλες

330ml κρέμα γάλακτος

1 κρεμμυδάκι

1 μεσαίο κρεμμύδι ξερό

200γρ. σολομό

1κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Άνηθο

Βότκα

Τυρί κρέμα (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια μας και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τον σολομό.

Σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μας μέχρι να ξανθύνουν.

Προσθέτουμε τον σολομό και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά.

Σβήνουμε με λίγη βότκα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

Στο τέλος μπορούμε προαιρετικά να βάλουμε μέσα στη σάλτσα μας 1-3κ.σ. τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.

Αφήνουμε να πάρει μία βράση και έπειτα αποσύρουμε από την φωτιά.

Σερβίρουμε και από πάνω ψιλοκόβουμε άνηθο.

Τα μακαρόνια με σολομό είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Πως ο Μητσοτάκης… ξορκίζει την διαβολοβδομάδα που ξεκινάει

Φρίκη στο Ζεφύρι: Συνελήφθη 42χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά 13χρονο αγόρι με αυτισμό

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις