Συνταγή: Έχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο τηγανιτό, ωστόσο υπάρχουν πολλοί ακόμη διαφορετικοί τρόποι να τον απολαύσουμε.
Είναι ένα ψάρι πλούσιο σε Ω3 και είναι ιδανικό και από άποψη θερμίδων και από άποψη γεύσης. Ειδικότερα εάν μαγειρευτεί με τον σωστό τρόπο στο φούρνο, θα είναι πολύ ζουμερό και θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή και τα βήματα για την εκτέλεσή της:
ΥΛΙΚΑ
- 1 συσκευασία κατεψυγμένα μπακαλιαράκια
- Φέτες από 2 λεμόνια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς.
- Στρώνουμε μία λαδόκολλα.
- Αλείφουμε καλά με ελαιόλαδο τον μπακαλιάρο μας, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και 3 λεπτές φέτες λεμόνι.
- Κλείνουμε τη λαδόκολλα δημιουργώντας πουγκάκια.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια του μπακαλιάρου μας.
- Βάζουμε τα πουγκάκια μας σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο! Καλή όρεξη!
Είσοδος Ήλιου στον Υδροχόο – 3 ζώδια θα επηρεάσει και θα φέρει τύχη
Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Νίκαια – Έπαθε επιληπτική κρίση μετά το έγκλημα ο 50χρονος
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"