Η συνταγή για την αγαπημένη σε όλους μας μερέντα είναι πιο εύκολη από όσο φανταζόμαστε στην πραγματικότητα.

Εμείς στο DEBATER θέλοντας να φτιάξουμε την δική μας παραλλαγή, έπειτα από δοκιμές βρήκαμε τον τρόπο για να φτιάξει κάποιος πολύ εύκολα και γρήγορα σπιτική μερέντα με γεύση κεράσι.

Η διαδικασία παρασκευής της είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική και μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να την φτιάξει σε πολύ λίγα λεπτά.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που χρειάζονται για την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

1 κουβερτούρα μαύρη Γιώτης
½ φλ. πλήρες γάλα
1 φλ. καφέ κεράσια χωρίς κουκούτσι
1 γεμάτη κ.σ. τυρί κρέμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα με νερό προσθέτουμε τα κεράσια μας και τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.

Λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί.

Στο μπεν μαρί και αφού έχει λιώσει τελείως η κουβερτούρα μας, προσθέτουμε τα κεράσια, το τυρί κρέμα και το γάλα και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα βάζο και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να κρυώσει τελείως.

Η μερέντα μας είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Έκπληξη! Πατέρας για πέμπτη φορά θα γίνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Σουφλέ με μπρόκολο, πατάτες και τυριά

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις