Σως: Το ψάρι είναι ένα από τα πιο θρεπτικά και νόστιμα φαγητά που μπορεί να επιλέξει κάποιος, με την κατάλληλη “σάλτσα” να μπορεί να απογειώσει την γεύση του. Εκτός από το κλασσικό λαδολέμονο που ταιριάζει άριστα κυρίως με ψητά ψάρια, πολλά τηγανιτά όπως μπακαλιάρος κι άλλα ταιριάζουν με διαφορετική σάλτσα. Υπάρχουν πολλές έτοιμες στο εμπόριο, ωστόσο πολύ εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την σως και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

1/2 κούπα μαγιονέζα

1/2κ.σ. λευκό ξύδι

1κ.σ. μουστάρδα

2κ.γ. κέτσαπ

1κ.γ. ηλιέλαιο/καλαμποκέλαιο

5-6 σταγόνες λεμόνι

2 ψιλοκομμένες πίκλες

Άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε τις πίκλες στον τρίφτη.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί με τις πίκλες.

Η σως μας είναι έτοιμη.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Επαναληπτικές εκλογές: Οι έξι Περιφέρειες που κρίνονται στο β’ γύρο – Μεγάλες μάχες και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα

Τρόμος για 17χρονο στην Πλάκα – Τον μαχαίρωσαν στο πόδι για να τον ληστέψουν

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις