Οι τυροκροκέτες είναι ένα πιάτο που συνήθως έχουν όλοι οι κατάλογοι σε κάθε ταβέρνα και αποτελείται φυσικά από τυριά. Είναι ιδιαίτερα νόστιμο αφού τα λιωμένα τυριά αφού πρώτα τηγανιστούν έχουν υπέροχη γεύση και η παρασκευή τους είναι πολύ εύκολη. Παράλληλα, κυκλοφορούν έτοιμα κατεψυγμένα και στο εμπόριο, ωστόσο είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τις τυροκροκέτες και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

250γρ. κίτρινα τυριά

200γρ. φέτα σε κομμάτια

200γρ. αλεύρι

6 μεσαία αβγά

Φρυγανιά

Καλαμποκέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ όλα τα υλικά εκτός από την φρυγανιά και το καλαμποκέλαιο.

Πλάθουμε με τα χέρια μας τις τυροκροκέτες μας.

Πανάρουμε σε φρυγανιά και τινάζουμε ελαφρώς για να φύγει η περίσσεια ποσότητα.

Τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο και αφού αφαιρέσουμε από το τηγάνι τις αφήνουμε σε πιάτο με χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το πολύ λάδι.

Οι τυροκροκέτες μας είναι έτοιμες. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Προσαγωγές υπόπτων για την μεγάλη φωτιά στον Αυλώνα – Επικίνδυνες οι φλόγες κινούνται προς Πάρνηθα (vid)

Αυτός είναι ο εμπρηστικός μηχανισμός που βρέθηκε στον Έβρο – Διώξεις στους 13 μετανάστες και τον “σερίφη” της Αλεξανδρούπολης

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις