Πιροσκί: Εάν ψάχνετε την συνταγή για τα πιο εύκολα και νόστιμα, το DEBATER σας έχει την ιδανική που θα σας “λύσει τα χέρια”. Γενικότερα, μπορούμε να τα προμηθευτούμε από διάφορους φούρνους καθώς και έτοιμα κατεψυγμένα, ωστόσο αξίζει να κάνουμε μία δοκιμή και να τα ετοιμάσουμε μόνοι μας.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για τα πιροσκί και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

600γρ. αλεύρι

1 & 1/2 ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου

2κ.σ. ελαιόλαδο

2 φακελάκια μαγιά ξηρή

Ηλιέλαιο

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με το νερό κι ανακατεύουμε πολύ καλά

Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε με τα χέρια μας, μέχρι να μην κολλάει η ζύμη μας.

Σκεπάζουμε με μία πετσέτα κουζίνας και περιμένουμε 1 ώρα για να φουσκώσει.

Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλίτσες, τις πατάμε για να γίνουν επίπεδες και γεμίζουμε με πατάτα, λουκάνικο ή όποιο άλλο υλικό θέλουμε και κλείνουμε προσεκτικά.

Σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέτουμε ηλιέλαιο και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.

Τα πιροσκί μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Υποδέχτηκε τον Μητσοτάκη ο Ναρέντρα Μόντι στην Ινδία -Η δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού

ΣΥΡΙΖΑ: Αμοιβαίες υποχωρήσεις για εκτόνωση της κατάστασης -Τι έγινε στη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις