Μακαρονοσαλάτα με πάστα ελιάς και μυζήθρα

Ιδανική είτε σαν κυρίως είτε σαν συνοδευτικό γεύμα

Μακαρονοσαλάτα με πάστα ελιάς και μυζήθρα

Συνταγή: Οι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, που κανονικά πρέπει να τρώμε πολύ συχνά είτε σαν κυρίως είτε σαν συνοδευτικό πιάτο.

Υπάρχουν δεκάδες συνταγές με πληθώρα υλικών που καλύπτουν όλα τα γούστα και μπορούν να περιλαμβάνουν από ελάχιστες έως πολλές θερμίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς στο DEBATER αφού κάναμε τις δοκιμές μας, βρήκαμε την πιο νόστιμη μακαρονοσαλάτα, η οποία θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή καθώς επίσης και την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

300γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
300γρ. πένες ή φιογκάκια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2κ.σ. πάστα ελιάς
2κ.σ. μπαλσάμικο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
100γρ. μυζήθρα
Αλάτι
Ρίγανη
Θυμάρι
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας 1 λεπτό λιγότερο από όσο αναγράφει η συσκευασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο και τσιγαρίζουμε.

Προσθέτουμε το ξύσμα από το λεμόνι, το μπαλσάμικο και την πάστα ελιάς και αφαιρούμε από τη φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσθέτουμε σε ένα μπολ τα ζυμαρικά και το μείγμα από το τηγάνι μας.

Προσθέτουμε στο ίδιο μπολ τις ντομάτες, το αλάτι, την ρίγανη και το θυμάρι και ανακατεύουμε καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τέλος προσθέτουμε την μυζήθρα και ανακατεύουμε με σκοπό να πάει παντού.

Η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδήσεις σήμερα:

Η Μαρία Σολωμού δεν μπορεί “τα χλιαρά και τα Β” – Τελικά είναι ή δεν είναι μαζί με τον Mente Fuerte;

Άλλος άνθρωπος η Έλλη Κοκκίνου – Αγνώριστη 25 χρόνια πριν (pics&vid)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ