Τα μακαρόνια είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα φαγητά όλου του κόσμου με τις συνταγές τους να είναι χιλιάδες. Μπορούν να καταναλωθούν είτε σκέτα, είτε με θαλασσινά, αλλαντικά, λαχανικά κι άλλα και αν συνδυαστούν σωστά να είναι πραγματικά πολύ νόστιμα. Σχεδόν πάντα χρειάζονται βράσιμο και έπειτα μπορούν είτε να καταναλωθούν αμέσως είτε να συνεχιστεί το μαγείρεμά τους στο φούρνο. Ωστόσο εμείς επιλέξαμε μία συνταγή στην οποία τηγανίζονται μαζί με λαχανικά και σως σόγιας.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα μακαρόνια και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
500γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας
2 -3 πολύχρωμες πιπεριές
1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
2 1/2 κ.σ. σόγια σως
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αλάτι τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας.
Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά μας.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι και την σως σόγιας και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια μας και τηγανίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"