Ο κορμός αποτελεί ένα από τα πιο κλασσικά και νόστιμα γλυκά που μπορεί να φάει κάποιος είτε έξω, είτε να φτιάξει μόνος σπίτι του. Θεωρείται εύκολη η παρασκευή του, ωστόσο πολλές φορές μπορεί να βγει περισσότερο “σφιχτός” από ό,τι πρέπει ή να μην είναι σωστή η αναλογία των υλικών. Αφού κάναμε τις δοκιμές μας, βρήκαμε την πιο εύκολη και οικονομική συνταγή που η γεύση της θα εντυπωσιάσει όποιον την δοκιμάσει με μόλις 3 υλικά.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που χρειάζεται ο κορμός και βήμα – βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

➟350γρ. ώριμες μπανάνες

➟350γρ. μπισκότα τύπου digestive

➟350γρ. μαύρη σοκολάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα μας και περιμένουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Λιώνουμε καλά με ένα πηρούνι τις μπανάνες μας και σπάμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα μας.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας καλά.

Επιλέγουμε μία μακρόστενη φόρμα κέικ, απλώνουμε μία μεμβράνη και απλώνουμε το μείγμα μας.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες.

Αφαιρούμε από την κατάψυξη και απολαμβάνουμε.

Καλή απόλαυση!

Η Άντζελα Γκερέκου και η Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα αποχαιρετούν τον Γιάννη Βογιατζή

Πύρρος Δήμας για νίκη Μπελέρη: Το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της τρομοκρατίας

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις