Λαχταριστό σουφλέ με τυριά, μπέικον, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος

Θα εντυπωσιάσουν όποιον το δοκιμάσει

Λαχταριστό σουφλέ με τυριά, μπέικον, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος

Σουφλέ: Εάν ψάχνετε την συνταγή για το πιο νόστιμο και εύκολο φαγητό ιδανικό για να απολαύσετε με την παρέα σας, σας έχουμε την ιδανική. Τα ζυμαρικά σε συνδυασμό με τα τυριά, το μπέικον και την κρέμα γάλακτος μπορούν πραγματικά να απογειώσουν το πιάτο και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν όποιον το δοκιμάσει.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το σουφλέ και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία ταλιατέλες (αλλιώς ζυμαρικά της επιλογής σας)

200γρ. φέτα

350γρ. κίτρινα τυριά

1κ.σ. βούτυρο

2κ.σ. ελαιόλαδο

1 μεγάλη κρέμα γάλακτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλάτι

Πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες στην συσκευασία.

Τα ρίχνουμε σε ένα πυρέξ και τα βουτυρώνουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά τσιγαρίζουμε το μπέικον και στο τέλος τα μανιτάρια μας.

Τα προσθέτουμε στο πυρέξ μας και ανακατεύουμε καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πασπαλίζουμε με τα τυριά μας και προσθέτουμε στην επιφάνεια κομμάτια σπασμένης φέτας.

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος με το αυγό.

Περιχύνουμε το μείγμα μας στο πυρέξ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το σουφλέ μας.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Ελικόπτερο Σινούκ απεγκλωβίζει μαζικά πολίτες στον Βλόχο Καρδίτσας – Ανάμεσά τους ένα μωρό

Πλημμυρικά φαινόμενα «σφυροκοπούν» συνοικίες της Λάρισας κοντά στον Πηνειό – Εκκενώνονται Φαλάνη, Δασοχώρι και Κουλούρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ