Συνταγές: Πολλές φορές μας περισσεύουν υλικά από φαγητά που έχουμε μαγειρέψει και καθώς περνούν οι μέρες δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε, αλλά δεν θέλουμε και να τα πετάξουμε. Αν πρόκειται δε, για λαχανικά τότε ξέρουμε ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε σε συγκεκριμένο διάστημα πριν μαραθούν ή σαπίσουν.

Αν λοιπόν στην κουζίνα σας, έχετε κολοκυθάκια σε περίσσευμα και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, σας προτείνουμε μια εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για νόστιμη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο με φέτα τυρί!

Δείτε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείτε και την εκτέλεση της συνταγής:

Υλικά (συνταγές)

1 κιλό κολοκυθάκια

2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι

1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα

3 αυγά

250 γρ. φέτα

Λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεκινάμε τρίβοντας τα κολοκυθάκια. Τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα στραγγίζουμε πολύ καλά από τα υγρά τους (προσοχή να μην έχουν τα κολοκυθάκια υγρά γιατί θα δημιουργήσουν υγρασία στην πίτα που δεν θέλουμε).

Τώρα, χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και στη συνέχεια τα ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά: τριμμένα κολοκυθάκια, αλεύρι, γάλα, φέτα (κομμένη σε κομμάτια). Προσθέτουμε στο μίγμα αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά το μίγμα της πίτας.

Μόλις η γέμιση της πίτας είναι έτοιμη, την απλώνουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί και περιχύνουμε από πάνω με λίγο λάδι. Στη συνέχεια ψήνουμε την κολοκυθόπιτα στους 180ο βαθμούς για περίπου 45 λεπτά και μετά είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτα τροχαία ατυχήματα που κόβουν την ανάσα (vid)

Πώς να διαχειριστείτε τη ζήλεια σας για να μην βλάψει την σχέση σας

Ο απόλυτος τρόμος για μητέρα και το παιδί της στο Πόρτο Ράφτη – “Μην μιλήσεις, θα σε μαχαιρώσω”

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις