Λαχταριστά ριγκατόνι με 4 τυριά και μανιτάρια

Θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!

Λαχταριστά ριγκατόνι με 4 τυριά και μανιτάρια

Υπάρχει η άποψη ότι σχεδόν ό,τι συνταγή κι αν φτιάξουμε σχετική με μακαρόνια θα είναι νόστιμα.

Τα μακαρόνια είναι αγαπημένο φαγητό για πάρα πολύ κόσμο, ενώ υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικές συνταγές με πολλά υλικά. Μία από τις πιο κλασσικές είναι η μακαρονάδα με τέσσερα τυριά, ωστόσο παρόλο που η παρασκευή της ακούγεται δύσκολη, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολη από όσο φανταζόμαστε.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ
1κ.σ. βούτυρο
100γρ. μανιτάρια της επιλογής μας
1φλ. κρέμα γάλακτος
¼ φλ. ροκφόρ
2/4 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
¼ φλ. γκούντα τριμμένο
¼ φλ. φέτα
Πιπέρι
Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μία κατσαρόλα με λίγο αλάτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια μας.

Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε όλα τα τυριά μας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα μας.

Προσθέτουμε λίγο πιπέρι.

Σερβίρουμε και αν θέλουμε προαιρετικά μπορούμε να τρίψουμε λίγη ακόμη παρμεζάνα από πάνω.

Καλή όρεξη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστρέφουν σήμερα στις ράγες τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη με επιβατικά τρένα

Καραμπόλα με σύγκρουση τριών οχημάτων στον Σκαραμαγκά – Ένας τραυματίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ