Κοτόπουλο με σπαράγγια και μανιτάρια έχετε δοκιμάσει; Αν όχι, ακολουθώντας βήμα προς βήμα την παρακάτω συνταγή θα δημιουργήσετε ένα υπέροχο πιάτο. Έτσι, ακόμη κι αν δεν είμαστε έμπειροι είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα πολύ νόστιμο φαγητό που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.
Διαβάστε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείτε για την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
4 φιλέτα από κοτόπουλο μπούτι
1 ματσάκι σπαράγγια
8-10 λευκά μανιτάρια
1κ.σ. σόγια σος
3κ.σ. ελαιόλαδο
1 σφηνάκι κονιάκ
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κοτόπουλό μας σε μικρά κομμάτια, τα προσθέτουμε σε ένα μπολ και τα λαδώνουμε καλά.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν.
Σβήνουμε με κονιάκ και αφότου εξατμιστεί αφαιρούμε από τη φωτιά το κοτόπουλο και το κρατάμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια μας και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Κόβουμε τα σπαράγγια μας σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, αφήνοντάς τα 7-10 λεπτά να μαλακώσουν σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά σε χαμηλή φωτιά.
Το κοτόπουλό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!
Σοβαρό τροχαίο στη Γλυφάδα – Νεκρός 52χρονος οδηγός
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"