Ο κολιός είναι ένα από τα πιο νόστιμα κι εύκολα ψάρια που μπορούμε να μαγειρέψουμε σπίτι μας. Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι πολύ λίγα και είναι πιθανό να τα έχουμε ήδη στο σπίτι μας, ενώ όσον αφορά την διαδικασία της παρασκευής του είναι πάρα πολύ απλή.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κολιοί
250γρ. σάλτσα ντομάτας
3-4κ.σ. κάπαρη
3κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δενδρολίβανο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Λαδώνουμε τους κολιούς μας και τους τοποθετούμε στο ταψί μας.
Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και από πάνω ρίχνουμε την ντομάτα μας.
Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου και πέντε λεπτά πριν κλείσουμε τον φούρνο ρίχνουμε την ρίγανη.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!
Πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο: Εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι οι δύο αγνοούμενοι εθελοντές στην Άνω Πιτσά
Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει για πρώτη φορά από την 8η Οκτωβρίου την “καρδιά” της Βηρυτού
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"