Κανελόνια: Τα έχουμε συνηθίσει κυρίως είτε με μοσχαρίσιο κιμά είτε με λαχανικά ή μπέικον, ωστόσο εξίσου νόστιμα μπορούν να γίνουν και με κιμά κοτόπουλο. Σε συνδυασμό με την κρέμα γάλακτος το αποτέλεσμα θα είναι να λιώνει στο στόμα και είναι σίγουρο ότι θα αρέσει σε όλη την οικογένεια.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για την συνταγή και βήμα προς βήμα την εκτέλεσή της:
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμά κοτόπουλο
2 πακέτα κανελόνια
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 πιπεριές πολύχρωμες
400γρ. μανιτάρια της επιλογής μας
4 κρέμες γάλακτος
500γρ. κίτρινα τυριά της επιλογής μας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μας αφού το έχουμε ψιλοκόψει.
Έπειτα προσθέτουμε τα μανιτάρια μας και στη συνέχεια ψιλοκομμένες τις πιπεριές μας και τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Έπειτα ρίχνουμε τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμος προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
15 λεπτά περίπου πριν να είναι έτοιμος ο κιμάς ρίχνουμε 3 κρέμες γάλακτος και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει τα περισσότερα υγρά του.
Αποσύρουμε από την φωτιά και αφού κρυώσει το μείγμα μας, γεμίζουμε τα κανελόνια μας.
Tα στρώνουμε σε ένα ταψί και από πάνω ρίχνουμε την 4η κρέμα και 1 κούπα νερό.
Πασπαλίζουμε με τα τυριά μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Καλή απόλαυση!
«Είσαι δικτάτορας», είπε η Χάρις – «Είσαι μαρξίστρια», απάντησε ο Τραμπ: Όλα όσα έγιναν στο debate
Νίκαια: Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή – Νωρίτερα είχε διαπιστωθεί η κλοπή της
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"