Υγιεινό cheesecake με πρωτεΐνη και γιαούρτι

Υγιεινό και νόστιμο

Υγιεινό cheesecake με πρωτεΐνη και γιαούρτι

Το cheesecake είναι ένα αγαπημένο γλυκό για μικρούς και μεγάλους, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που το αποφεύγουν λόγω των πολλών θερμίδων που έχει. Ωστόσο εάν ψάχνετε μία πιο υγιεινή αλλά εξίσου νόστιμη συνταγή σας έχουμε την ιδανική και δεν είναι άλλη από εκείνη με βάση από πρωτεΐνη και γιαούρτι.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για το cheesecake και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ

➟1 συσκευασία γιαούρτι 2%

➟1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

➟1 1/2 κ.σ. πρωτεΐνη σοκολάτα

➟1 κ.σ. πρωτεΐνη βανίλια

➟5 φράουλες ψιλοκομμένες

➟5 φράουλες ολόκληρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

➟Βρώμη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε πάρα πολύ καλά την βρώμη μαζί με την πρωτεΐνη σοκολάτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, μαζί με την πρωτεΐνη βανίλιας και τις ψιλοκομμένες φράουλες.

Αδείαζουμε σε ένα μπολ το μείγμα από το μπλέντερ μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ίδιο μπλέντερ πολτοποιούμε καλά τις 5 ολόκληρες φράουλες μαζί με το σιρόπι σφενδάμου.

Σε μικρά μπολάκια ή ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε στην βάση την βρώμη, έπειτα με το γιαούρτι και από πάνω το σιρόπι σφενδάμου με τις φράουλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.

Το cheesecake μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

“Μαϊμού” botox: Θύμα μιλά στο DEBATER για την περιπέτειά του και την… μαρμαρόσκονη – Δείτε τι έπαθε στο μέτωπο (vid)

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου “έδωσε στεγνά” τον Μαρτίκα: “Πρώτα την έπεφτε σε εμένα και μετά πήγε στη Βρισηίδα” (vid)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ