Εάν ψάχνετε την συνταγή για να φτιάξετε μόνοι στο σπίτι σας τα πιο νόστιμα και ζουμερά χοιρινά σουβλάκια, σας έχουμε την ιδανική.
Τα χοιρινά σουβλάκια είναι αγαπημένο φαγητό, ωστόσο πολλές φορές όταν επιχειρούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι μας βγαίνουν σκληρά, με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε και να παραγγέλνουμε απ’ έξω.
Πράγματι, πολλές φορές το χοιρινό κρέας μπορεί να βγει σκληρό, οπότε εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και μαλακά σουβλάκια με χοιρινό κρέας που θα μπορούν να φάνε ακόμη και μικρά παιδιά.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:
ΥΛΙΚΑ
2 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ξύλινα καλαμάκια
80ml λευκό ξύδι
50ml ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε τετραγωνάκια
1 κρεμμύδι κομμένο σε τετραγωνάκια
1 κ.σ. νοστιμιά
1 ντομάτα κομμένη σε τετραγωνάκια
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από την πιπεριά, το κρεμμύδι και την ντομάτα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα.
Προσθέτουμε το κρέας μας, σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Κόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και την ντομάτα σε τετραγωνάκια.
Ξεκινάμε να περνάμε το κρέας σε ξύλινα καλαμάκια και ενδιάμεσα από τα κομμάτια κρέατος προσθέτουμε κομμάτια ντομάτας, πιπεριάς και κρεμμυδιού.
Ψήνουμε σε σχαροτήγανο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τα σουβλάκια μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!!
Τρία ζώδια που είναι συνέχεια αγχωμένα
Πράσινη σαλάτα με βινεγκρέτ μπέικον
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"