Για μια ακόμη φορά, ο Πέτρος Συρίγος προτείνει μια εξαιρετική συνταγή η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να μας θυμίσει τα κυριακάτικα μεσημέρια στο σπίτι της μαμάς.

Ο γνωστός σεφ επιλέγει να δημιουργήσει ένα φαγητό το οποίο είναι πολύ αγαπητό στον κόσμο, το γιουβέτσι, και αυτή τη φορά χρησιμοποιεί μοσχαρίσιο κότσι το οποίο θα λιώσει κυριολεκτικά!

Διαβάστε περισσότερα στο petros-syrigos.com

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις