Συνταγή: Μετά το Πάσχα πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να προσέξουν την διατροφή τους, προκειμένου να χάσουν τα κιλά που πήραν το Πάσχα. Υπάρχει πληθώρα συνταγών που μπορούμε να μαγειρέψουμε με λίγες θερμίδες, χωρίς όμως να στερηθούμε γεύση. Εμείς στο DEBATER αφού κάναμε τις δοκιμές μας, βρήκαμε την πιο ελαφριά και νόστιμη συνταγή με κοτόπουλο και σπανάκι.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

500γρ. κοτόπουλο
2κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Βασιλικός
Αλάτι
Ελαιόλαδο
100γρ. τυρί κρέμα
150γρ. γάλα ελαφρύ
30γρ. παρμεζάνα
Φύλλα σπανάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές και το μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά μας.

Το αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά.

Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε φύλλα φρέσκου βασιλικού μαζί με το τυρί κρέμα, το γάλα, την παρμεζάνα και τα μπαχαρικά μας.

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε την σάλτσα μας.

Έπειτα τοποθετούμε στο ίδιο τηγάνι σπανάκι, σκεπάζουμε για περίπου 5 λεπτά και έπειτα ανοίγουμε το καπάκι και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου άλλα 10 λεπτά.

Το κοτόπουλο είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που ακροβάτισσα πέφτει στο κενό στη σκηνή του Coachella – Ανατριχιάζει το βίντεο

Τι θα σερβίρει στην στέψη του ο βασιλιάς Κάρολος – Ένα πιάτο που “προσαρμόζεται εύκολα στα διαφορετικά γούστα”

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις