Τα τρουφάκια σοκολάτας αναμφισβήτητα αποτελούν μία “γλυκιά αμαρτία”, αφού η γεύση τους και το πώς λιώνει η σοκολάτα στο στόμα είναι κάτι μοναδικό. Μπορούμε να τα φτιάξουμε με πολλά υλικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι τις περισσότερες φορές θα είναι επιτυχημένα.

Διαβάστε παρακάτω μία πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή για τα πιο λαχταριστά τρουφάκια:

ΥΛΙΚΑ

150γρ. μαύρη κουβερτούρα

1 ώριμο αβοκάντο

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα ζάχαρη

Σκόνη κακάο/ ινδοκάρυδο /τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε καλά το αβοκάντο μας και το βάζουμε μέσα σε ένα Multi μαζί με το αλάτι και την ζάχαρη.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί με προσοχή την κουβερτούρα μας.

Ρίχνουμε την κουβερτούρα μέσα στο Multi μας και χτυπάμε μέχρι να γίνει μία ενιαία πάστα.

Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βαθύ μπολ κι αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 40 λεπτά.

Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος της επιλογής μας και τα “ρολάρουμε” μέσα στο κακάο.

Διαφορετικά μπορούμε αντί για κακάο να χρησιμοποιήσουμε ινδοκάρυδο ή τρούφα.

Τα τρουφάκια μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Μέγαρα: Αυτός είναι ο 23χρονος φερόμενος κακοποιητής του 4χρονου – Παραμένει διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση

Πως το φλερτ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ κατέληξε σε διαζύγιο λόγω… γάμου

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις