Συνταγή: Η διάσημη, ιταλική σαλάτα γεννήθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί, Κάπρι και φτιάχνεται με τρία μόνο υλικά: ντομάτα, μοτσαρέλα τυρί και βασιλικό! Με λίγο αλάτι και ελαιόλαδο η νοστιμιά της γίνεται αξεπέραστη! Φτιάξτε την μέσα σε 10 λεπτά και απολαύστε την τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει πολύ. Είναι δροσερή και άκρως καλοκαιρινή.

Δείτε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή και την εκτέλεση της:

Υλικά

25 ντοματίνια ή 4 μεγάλες σφιχτές ντομάτες

4 μπάλες μοτσαρέλα – 200-250γρ η κάθε μια

15 φύλλα βασιλικού

40-50 ml λάδι

Λίγο αλάτι

Λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες ή τα ντοματίνια σε δύο κομμάτια.

Τοποθετούμε σε μια μεγάλη πιατέλα περιμετρικά τις ντομάτες ή τα ντοματίνια.

Κόβουμε τις μπάλες μοτσαρέλας στη μέση και τις βάζουμε στη μέση του πιάτου.

Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, ρίχνουμε αλάτι, λίγη ρίγανη και πασπαλίζουμε με τα φύλλα βασιλικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο – Ούρλιαζε και έριξε το αυτοκίνητό του στην πόρτα

Αλλάζει βίαια ο καιρός – Το βαρομετρικό χαμηλό πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα φέρνει χαλάζι και κρύο

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις