Άλμπουρο σημαίνει κατάρτι. Ένα κατάρτι που πάνω έχει απλώσει ένα μεγάλο πανί γεύσεων, χρωμάτων, εικόνων και θυμίζει την Ελλάδα που αγαπήσαμε. Είναι ένα ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων. Το Άλμπουρο, αποτελεί το επιστέγασμα εικοσιπέντε χρόνων εμπειρίας στην εστίαση. 25 χρόνια εμπειρίας στο ψάρι, σε επιλεγμένα κρεατικά και φυσικά χορτοφαγικές επιλογές, με σεβασμό προς όλους και τις διατροφικές συνήθειες και ανάγκες τους.

Η παράδοση στις επιλογές των συνταγών του εστιατορίου, σε συνάρτηση με την εξέλιξη της κουζίνας, οδηγούν σε ένα εκρηκτικό μείγμα πιάτων ικανών να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση. Με γεύσεις που σε ταξιδεύουν, εικόνες που γίνονται ένα με την θάλασσα, αρώματα βγαλμένα από την Ελλάδα το ΑΛΜΠΟΥΡΟ προσφέρει ένα υπέροχο περιβάλλον για μοναδικές στιγμές. Στην Νίκαια στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 124, στον πεζόδρομο του μετρό, το Άλμπουρο γίνεται ο χώρος που μπορείς να χτίσει τις ομορφότερες αναμνήσεις σου.

Άρης Αλαμπουρινός – ιδιοκτήτης εστιατορίου ΆΛΜΠΟΥΡΟ
Personal Statement: “Η αγάπη μου για το φαγητό ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία! Η αγάπη μου για καθαρό, παραδοσιακό, φρέσκο, υγιεινό φαγητό όμως προήλθε μέσα από τις σπουδές μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Αλεξανδρούπολης, με ειδίκευση στην εξελικτική ψυχολογία. Αυτή η πρώτη διαδρομή στην Αλεξανδρούπολη με οδήγησε στον πραγματικό προορισμό μου – τον κόσμο της εστίασης”!

“Η φιλοσοφία του νους υγιής εν σώματι υγιή στην ανάπτυξη του ανθρώπου και κυρίως των παιδιών είναι τεράστιο μέρος της δικής μου επαγγελματικής και προσωπικής κουλτούρας που απέκτησα ως συνάρτηση τόσο της ανατροφής όσο και των σπουδών μου, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο”!

“Επιπλέον η κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση ως μέρος της φιλοσοφίας μου είναι ξεκάθαρη τόσο από την προέλευση και ποιότητα των προϊόντων όσο και από το ενεργειακό αποτύπωμα που προσπαθώ να ελαχιστοποιήσω μέσα από την διαχείριση προϊόντων και απορριμμάτων πάντα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον“.

“Η συνεργασία μου με τον Όμιλο του κου Βλάσση Σταθοκωστόπουλου και η προσωπική επαφή και συνεργασία με τον ίδιο ήταν πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα μου. Η πορεία μου στην εστίαση επομένως χαρακτηρίζεται από πολλά χρόνια εργασίας, μεταδίδοντας και ανταλλάσσοντας εμπειρίες, γεύσεις, φιλοσοφία, την πολιτιστική μας κληρονομιά καλύπτοντας ταυτόχρονα τις βασικότερες ανθρώπινες ανάγκες”:
φαγητό
κοινωνικότητα
απόλαυση!

Και για όλα αυτά πλέον υπάρχει στην Αθήνα ένας υπέροχος χώρος που συνδυάζει ποιότητα, γεύση και ανθρωπιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι βάρδιες, οι “πονηροί” σταθμάρχες και το μπλάνκο – Ντοκουμέντο από τη “λαθροχειρία” στο βαρδιολόγιο (pic)

Έκρηξη έξω από τράπεζα στο Χαλάνδρι – Πέταξαν τον εμπρηστικό μηχανισμό και έγιναν “καπνός”

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις