Τα κεφτεδάκια αποτελούν ένα από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων, τα οποία είναι πάρα πολύ εύκολα όσον αφορά την παρασκευή τους. Ακόμη και αν κάποιος είναι αρκετά αρχάριος όσον αφορά την μαγειρική, εάν ακολουθήσει μερικά απλά βήματα κατά γράμμα, είναι σίγουρο ότι θα τα πετύχει.
Διαβάστε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή για τα πιο αφράτα και νόστιμα κεφτεδάκια και βήμα προς βήμα την εκτέλεσή της:
ΥΛΙΚΑ
1/2 μοσχαρίσιο κιμά
6κ.σ. νιφάδες βρώμης
4κ.σ. ελαιόλαδο
1 τριμμένο κρεμμύδι
1 ντομάτα λιωμένη καλά στο μπλέντερ
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ζυμώνουμε πολύ καλά.
Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε τουλάχιστον τρεις ώρες στο ψυγείο προκειμένου να «δέσουν» τα υλικά μας.
Αφού βγάλουμε την ζύμη από το ψυγείο πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα που έχουμε στρώσει σε ένα ταψί.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.
Τα κεφτεδάκια μας είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση!
Αυτός είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός του Παρά Πέντε που άφησε την υποκριτική και έγινε δάσκαλος
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"