Το φαινόμενο Κασσελάκη ήρθε για να ταράξει την πολιτική ζωή της χώρας. Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός σε ευρωπαϊκό, ίσως και σε παγκόσμιο επίπεδο, ένας άνθρωπος με πολιτική παρουσία λίγων μηνών να καταλάβει τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι πλέον προφανές, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ήδη καταγραφεί στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.

Προσωπικά άρχισα να συνειδητοποιώ την δύναμη του φαινομένου Κασσελάκη το φετινό καλοκαίρι, όταν πραγματοποιήσαμε μαζί μια διήμερη περιοδεία στον νομό Κιλκίς όπου εκλέγομαι βουλευτής. Πρωταρχικός στόχος της κοινής μας περιοδείας ήταν η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, της μοναδικής πολιτισμικής κληρονομιάς αλλά και των πολλών αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Νομού Κιλκίς.

Πέτρος Παππάς

Στο διήμερο αυτό, είχαμε την ευκαιρία, με τον Στέφανο, να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες, και ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα ο τρόπος που σκέφτεται και λειτουργεί. Επίσης, με εντυπωσίασε το γεγονός ότι προσπαθούσε να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, πράγμα που δείχνει ότι είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Εντυπωσιακή ήταν και η διάδραση που είχε με τον απλό κόσμο, ο οποίος τον υποδεχόταν με ενθουσιασμό, σε χρόνο μάλιστα προγενέστερο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του.

Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να στηρίξω τον Στέφανο Κασσελάκη αμέσως μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του προέδρου του κόμματος μας.

Πέτρος Παππάς

Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε το τελευταίο διάστημα σε μεγάλη περιδίνηση. Το κενό ελπίδας και η μη αντιστοίχιση του κόμματος με τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας, δημιούργησαν την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί αποτελεσματικότερα μ’αυτήν. Το γεγονός ότι ο Στέφανος διαθέτει μία αξιόλογη παιδεία αλλά και μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, είναι στοιχεία που του προσφέρουν την απαραίτητη γείωση στην κοινωνία και μπορούν να αποκαταστήσουν το έλλειμμα εμπιστοσύνης που εμφανίστηκε να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, από σημαντικά τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, στις τελευταίες εκλογές. Ακόμη, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του, όπως η μαχητικότητα, η ενσυναίσθηση και η μεγάλη όρεξη για δουλειά τον καθιστούν το πρόσωπο εκείνο που μπορεί να οδηγήσει την Προοδευτική Παράταξη στην Ελλάδα στο άλμα της προς το μέλλον.

Πέτρος Παππάς

Προσωπικά, θεωρώ πως ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε και θα μείνει για να παίξει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στην αναγέννηση της σύγχρονης αριστεράς αλλά και στην πολιτική ζωή της χώρας εν γένει.

*Ο Πέτρος Μιχαήλ Παππάς είναι βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Η αποκάλυψη του πραγματικού λόγου που ο Νίνο αποχώρησε από το Fame Story

Σοκ στην Εύβοια: 92χρονος “μπούκαρε” με το αυτοκίνητο σε λαϊκή και τα πήρε όλα… σβάρνα (vid)

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις