Ρούλα Πισπιρίγκου: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της μικρής Τζωρτζίνας, πλέον έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης και πλέον έχει φτάσει και στη ΓΑΔΑ.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτή από τα τηλεοπτικά συνεργεία η Ρούλα Πισπιρίγκου, οι αστυνομικοί έφτασαν στη ΓΑΔΑ από παράδρομο και εισήλθαν στο κτίριο από την πίσω πόρτα.

Οι εξελίξεις έτρεξαν αφότου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στην 9χρονη, όπου και εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, η οποία και δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς.

Αρχικά και αφότου η δικογραφία για το θάνατο της Τζωρτζίνας απεστάλη στην Εισαγγελία Αθηνών, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος, άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 για να γίνει προσωποποιημένη ποινική δίωξη πιθανότατα υπάρχει κάποιο στοιχείο στη δικογραφία που συνδέει τη μητέρα με τη χορήγηση κεταμίνης στο παιδί.

Η έρευνα για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της”.

Η “μυστική επιχείρηση” της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 17:00 το απόγευμα άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν στο σπίτι της οικογένειας για να μεταφέρουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ.

Επίσης οι αστυνομικοί είχαν υπό στενό “κλοιό” τη μητέρα των τριών παιδιών και διαπίστωσαν πως δεν ήταν ύποπτη φυγής και έτσι έδρασαν μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών.

Στα 6mg ανά λίτρο αίματος η κεταμίνη που εντοπίστηκε στην Τζωρτζίνα

Το “κλειδί” για να τρέξουν οι εξελίξεις στην υπόθεση ήταν οι τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, στη μικρή Τζωρτζίνα, όπου εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, η οποία χρησιμοποιείται ως αναισθητικό και δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Εάν η κεταμίνη χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες (μία αμπούλα) μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά. Σε μικρότερες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ALPHA, στον οργανισμό του άτυχου παιδιού εντοπίστηκαν ποσότητες κεταμίνης που ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος! Αξίζει να σημειωθεί η κεταμίνη εξαφανίζεται από τους ζωντανούς οργανισμούς σε 1,5 ώρα.

Πάντως ήδη έχουν αρχίσει οι αντιδράσεις του κόσμου, καθώς πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδήσεις σήμερα:

Φαγωμάρα για τη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα – Οι “μυστικές” επισκέψεις στο νοσοκομείο και οι συνομιλίες (vid)

“Πάγωσαν” οι παίκτες του Survivor – Σοβαρός τραυματισμός για Σοϊλέδη – Στο νοσοκομείο η Ασημίνα (vid)

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη φερόμενη δηλητηρίαση του Αμπράμοβιτς – Ποιες ουσίες χρησιμοποιήθηκαν

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις