Ζώδια: Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, ο Μάϊος, έχει ήδη ξεκινήσει και ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας βρίσκεται στον ρομαντικό Ιχθύ και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 24 Μαΐου.

Αυτό σημαίνει ότι οι ερωτικές μας σχέσεις δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες και αν ήδη έχετε παρατηρήσει τα συναισθήματα και η έκφραση τους να είναι πιο έντονη μάλλον οφείλεται σε αυτό. Πάμε να δούμε όμως πως θα μας επηρεάσει αυτή η πλανητική θέση όλο αυτό το διάστημα.

Ο πλανήτης Άρης, βρίσκεται λοιπόν εδώ και κάποιες ημέρες στον Ιχθύ και μας προκαλεί να γίνουμε πιο επιθετικοί σε ό,τι επιθυμούμε αλλά ταυτόχρονα και πιο συναισθηματικοί. Αναζητάμε ένα βαθύτερο δέσιμο στις σχέσεις μας και νιώθουμε τον ρομαντισμό και την αγάπη να βρίσκονται στα ύψη.

Γινόμαστε πιο ευάλωτοι, πιο συμπονετικοί με τους γύρω μας και δεν λειτουργούμε με το μυαλό αλλά με την καρδιά και την διαίσθηση μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε και ταυτόχρονα είμαστε έτοιμοι να γίνουμε υποχωρητικοί, να κάνουμε θυσίες και συμβιβασμούς προκειμένου να κερδίσουμε το αντικείμενο του πόθου μας.

Ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός κυριαρχεί μέσα μας και είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να μπούμε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε μπερδεμένες σχέσεις, παράλληλες και “παράνομες” και γενικότερα είναι πιθανό να μην ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε και γιατί. Μπαίνουμε σε μια φάση που δεν βλέπουμε τα πράγματα καθαρά, αλλά λίγο εξιδανικευμένα. Η λογική δίνει την θέση της στο συναίσθημα, το οποίο αφήνουμε να μας παρασύρει. Διεκδικούμε πιο έντονα αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε και όχι ακριβώς με τρόπο ξεκάθαρο. Δεν αποκαλύπτουμε δηλαδή τις αληθινές προθέσεις μας και δρούμε λίγο παρασκηνιακά. Οι δεσμευμένοι χρειάζεται να είναι αρκετά προσεκτικοί αυτό το διάστημα καθώς η ροπή για φλερτ, επιπόλαιες περιπέτειες και απιστία είναι έντονη.

Ειδήσεις σήμερα:

Δροσερή και αρωματική σούπα ντομάτας με βασιλικό

“Βόμβα” από τον Έλον Μασκ – Ποιοι χρήστες του Twitter θα χρεώνονται

Εντυπωσιακή “βροχή” με πεφταστέρια την Πέμπτη – Ορατή και στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις