Ο Πέτρος Συρίγος για μια ακόμη φορά μας μαθαίνει μια νέα συνταγή και σίγουρα θα μπούμε στην κουζίνα για να τη δημιουργήσουμε.
Η πάστα φλώρα είναι ένα γλυκό το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους έχουν αδυναμία στη μαρμελάδα αλλά και στη γλυκιά ζύμη. Και η παρασκευή της είναι εξαιρετικά εύκολη… Αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα που προτείνει ο Πέτρος Συρίγος.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαρμελάδα που επιθυμείτε εσείς (υπάρχουν πολλών ειδών όπως φράουλα, δαμάσκηνο, βερίκοκο, κεράσι αλλά και άλλες πολλές) και μέσα σε λίγη ώρα να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γλυκό το οποίο θα ενθουσιάσει τους πάντες.
Διαβάστε περισσότερα στο petros-syrigos.com
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"