Η σως μπορεί πραγματικά να απογειώσει την γεύση ενός κρέατος ή μπέργκερ, ενώ υπάρχουν δεκάδες συνταγές που μπορεί κανείς να φτιάξει. Ανάλογα με το κρέας που έχουμε μπορούμε να φτιάξουμε και την αντίστοιχη σως, ενώ ακόμη και λίγα υλικά να έχουμε στο σπίτι μας αν τα συνδυάσουμε σωστά τότε το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την πιο νόστιμη σως και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
200γρ. μαγιονέζα
3κ.σ. ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
2κ.σ. ψιλοκομμένη κάπαρη
2κ.γ. ελαιόλαδο
1κ.γ. μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η διαδικασία της παρασκευής της είναι πάρα πολύ απλή, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να ανακατέψουμε καλά τα υλικά μας.
Ανάλογα με τα γούστα μας μπορούμε να προσθέσουμε μεγαλύτερη ποσότητα από κάποιο υλικό που μας αρέσει.
Την απολαμβάνουμε μαζί με το ψάρι ή το σνίτσελ μας.
Καλή απόλαυση!
Πανεύκολη παντζαροσαλάτα με γιαούρτι
Ο Νίκος Μπάρτζης ”πιάστηκε” να φλερτάρει πρώην παίκτρια του Survivor
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"