Το σαγανάκι είναι πραγματικά απολαυστικό όταν τα τυριά μας έχουν λιώσει όπως πρέπει και συνδυαστεί με τα κατάλληλα υλικά. Γενικότερα, είναι πολύ εύκολο να το φτιάξει κανείς αρκεί να ακολουθήσει μερικά tips, ενώ μπορούμε να το φτιάξουμε χωρίς να χρησιμοποιήσουμε πληθώρα υλικών.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά μία πολύ νόστιμη συνταγή για σαγανάκι γραβιέρας με ούζο:
ΥΛΙΚΑ
350γρ. γραβιέρα
1φλ. ούζο
5κ.σ. αλεύρι
Ηλιέλαιο
Σουσάμι
Προαιρετικά: Μαρμελάδα της επιλογής μας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε στα 2 την γραβιέρα μας.
Σε ένα πιάτο την τοποθετούμε και την περιχύνουμε με ούζο.
Αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ηλιέλαιο και αφού ζεσταθεί καλά, βουτάμε τα κομμάτια της γραβιέρας μας στο αλεύρι και τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό και προαιρετικά προσθέτουμε μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Καλή απόλαυση!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"