Το κέικ δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα γλυκό, αφού μπορεί να είναι εξίσου νόστιμο εάν είναι αλμυρό με τα κατάλληλα υλικά. Γενικότερα εάν υπάρχει φαντασία και μία σχετική γνώση γύρω από τους κατάλληλους συνδυασμούς υλικών, το μόνο σίγουρο είναι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Μάλιστα, ακόμη και αν κάποιος είναι αρχάριος, είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει με την πρώτη.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα προς βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

1 κόκκινη πιπεριά

70γρ. κίτρινο τυρί

15 γρ. μπέικιν πάουντερ

1 χούφτα ελιές ροδέλες

1/2 κρεμμύδι

150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 μεσαία αβγά

15 γρ. μπέικιν πάουντερ

100 γρ. γάλα

3 πρεζες αλάτι

120 γρ. φέτα τυρί

150 γρ. λιαστές ντομάτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά την πιπεριά και το κρεμμύδι και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, εκτός από την φέτα, την ντομάτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά.

Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα στο μείγμα του κέικ μας και ανακατεύουμε καλά.

Στρώνουμε λαδόκολλα σε φόρμα κέικ και περιχύνουμε το μείγμα μας.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.

Το κέικ μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Σύνοδο της Γρανάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Οι θέσεις της Ελλάδας

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή οι πέντε συλληφθέντες για το φορτίο “μαμούθ” με 585 κιλά κοκαΐνης

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις