Εάν ψάχνετε συνταγή για την πιο νόστιμη, εύκολη και διαφορετική πίτα σας έχουμε την ιδανική. Αυτή δεν είναι άλλη από μια γεμιστή με γαλοπούλα και μανιτάρια που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Παράλληλα αποτελεί ιδανικό σνακ τόσο για πρωινές όσο και βραδινές ώρες, ενώ μπορεί να καταναλωθεί ακόμη και ως κυρίως γεύμα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την πίτα και βήμα προς βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

200γρ. γιαούρτι πλήρες

2 μεσαία αβγά

220γρ. γαλοπούλα

150γρ. φέτα

120γρ. πορτσίνι

100ml. ελαιόλαδο

80γρ. παρμεζάνα

300γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

2κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Σουσάμι

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.

Αλείψουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι, τα αβγά και το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε την φέτα σπασμένη σε μικρά κομμάτια και την παρμεζάνα.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια μας αφού τα έχουμε καθαρίσει και μουλιάσει σε νερό.

Έπειτα προσθέτουμε ψιλοκομμένη γαλοπούλα.

Ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινίζοντάς το και το μπέικιν πάουντερ.

Τοποθετούμε το μείγμα στο ταψί μας.

Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά.

Η πίτα μας είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε η φωτιά στη Ρόδο – Εκκενώνονται τρία χωριά κι ένα ξενοδοχείο – Σε ετοιμότητα σκάφη του Λιμενικού (vid)

Φωτιά στο Λουτράκι: Εφιάλτης οι αναζωπυρώσεις – Ξεπηδούν φλόγες στα καμένα

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις