Η ταραμοσαλάτα αποτελεί ένα πιάτο που σχεδόν πάντα συνοδεύει τους θαλασσινούς μεζέδες και ειδικότερα κάθε Καλοκαίρι έχει την τιμητική της. Οι περισσότερες ταβέρνες και εστιατόρια την έχουν στον κατάλογό τους, ενώ γενικότερα συνήθως παρασκευάζεται είτε με ψωμί είτε με πατάτα. Ωστόσο, εμείς στο DEBATER επιλέξαμε μία συνταγή που δεν απαιτεί τίποτα από τα δύο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ενυπωσιάσει.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την ταραμοσαλάτα και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

➟100γρ. λευκό ταραμά

➟250γρ. ελαιόλαδο

➟1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι

➟Χυμό από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα multi χτυπάμε τον ταραμά, το κρεμμύδι και τον χυμό από το λεμόνι.

Στην πορεία προσθέτουμε το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε να χτυπάμε.

Τοποθετούμε για 2 ώρες στο ψυγείο και απολαμβάνουμε.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Βούτσης «άνοιξε» τα χαρτιά του στην ΚΕ – Αυτόν θα στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές

Καβούρι: Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες από γιατρούς και διασώστες για να σωθεί ο 6χρονος – Το χρονικό της τραγωδίας

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις