Η λεμονάδα είναι αναμφισβήτητα το ρόφημα του Καλοκαιριού με μικρούς και μεγάλους να την προτιμούν και να την επιλέγουν για να δροσιστούν τις ζεστές ημέρες. Υπάρχει σε πληθώρα γεύσεων ενώ σε συνδυασμό με κρύα παγάκια είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική. Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να την φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι και εμείς θα σας δείξουμε βήμα – βήμα την διαδικασία.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την λεμονάδα και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:
ΥΛΙΚΑ
➟100γρ. παγάκια
➟1 μεγάλη φέτα καρπούζι σε μικρά κομμάτια
➟1 λεμόνι (τον χυμό)
➟Λάιμ
➟Δυόσμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και σε μόλις 2 λεπτά μπορούμε να έχουμε την απόλυτη λεμονάδα στο χέρι μας.
Σε ένα μπλέντερ κομματιάζουμε τα παγάκια μέχρι να γίνουν σκόνη.
Προσθέτουμε την φέτα από το καρπούζι και τον χυμό από το λεμόνι και χτυπάμε για λίγο ακόμα.
Σερβίρουμε με λάιμ και προαιρετικά φύλλα δυόσμου.
Η λεμονάδα μας είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση!
Μυρσίνη Λοΐζου: Δείτε σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της και τον γάμο του με τη Μάρω Λήμνου
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"