Συνταγή: Οι αυγοφέτες αποτελούν αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων και μπορούν να μαγειρευτούν και σε βαφλιέρα. Φτιάχνοντάς τες στη βαφλιέρα αντί να του παραδοσιακού τρόπου, επιτυγχάνεται ωραία εμφάνιση ενώ παράλληλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελάχιστο ή και καθόλου βούτυρο. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε τύπο ψωμιού αν και περισσότερο καλή η συνταγή θα μας βγει εάν χρησιμοποιήσουμε ψωμί του τοστ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

15 φέτες ψωμί τοστ
4 μεσαία αβγά
2φλ. γάλα
2κ.σ. καστανή ζάχαρη
Αλάτι
Κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το γάλα μαζί με τα αβγά καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας.

Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα μας.

Ζεσταίνουμε τη βαφλιέρα μας, βουτάμε μία μία φέτα ψωμί μέσα στο μπολ μας, στραγγίζουμε ελαφρά και την τοποθετούμε μέσα στη βαφλιέρα μας.

Με την ίδια διαδικασία ψήνουμε και τις υπόλοιπες φέτες μας.

Οι αυγοφέτες μας είναι έτοιμες. Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Η μητέρα του 18χρονου που μαχαίρωσαν στην Ακρόπολη στο DEBATER – “Είναι σοβαρά τα πράγματα… Ήθελαν να σκοτώσουν”

Εορτολόγιο – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου;

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις