Μπέικον και τυρί… Δυο υλικά που κάνουν έναν “αμαρτωλό” συνδυασμό τον οποίο πήρε ο Πέτρος Συρίγος και τον αναβάθμισε ακόμη περισσότερο!

Ο γνωστός σεφ επέλεξε να πάρει τα δυο υλικά και να δημιουργήσει ένα σουφλέ με κανταϊφι, το οποίο είναι πραγματικά ονειρικό.

Ο Πέτρος Συρίγος έχει αποφασίσει να μας μάθει να δημιουργούμε συνταγές οι οποίες μπορούν κάλλιστα να μοιάζουν με αυτές που δοκιμάζουμε σε γνωστά μαγαζιά τα οποία επισκεπτόμαστε για φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα στο petros-syrigos.com

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις