Κιμαδόπιτα: Σας έχει περισσέψει κιμάς και δεν ξέρετε τι να τον κάνετε; Σας έχουμε την τέλεια λύση! Αυτή δεν είναι άλλη από μια λαχταριστή πίτα με λιωμένο τσένταρ που είναι σίγουρο ότι θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια. Ο συνδυασμός του κιμά με το λιωμένο τυρί είναι πραγματικά όνειρο έτσι μικροί και μεγάλοι θα εντυπωσιαστούν με το αποτέλεσμα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κιμαδόπιτα και βήμα προς βήμα την εκτέλεση της συνταγής:

ΥΛΙΚΑ

➟200-300γρ. μοσχαρίσιο κιμά

➟1 φύλλο σφολιάτας

➟100γρ. φέτες τσένταρ

➟3κ.σ. μαγιονέζα

➟1 κρόκο αβγού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε την σφολιάτα μας στη μέση.

Αλείφουμε στα 2 κομμάτια σφολιάτας από 1,5 περίπου κ.σ. μαγιονέζα.

Στο πρώτο μισό στρώνουμε τις μισές φέτες από το τσένταρ μας.

Προσθέτουμε τον κιμά που έχει περισσέψει.

Από πάνω τοποθετούμε τις υπόλοιπες φέτες από τσένταρ.

Καλύπτουμε με το υπόλοιπο μισό.

Αλείφουμε με τον κρόκο του αβγού την σφολιάτα μας.

Ψήνουμε περίπου για μισή ώρα στους 180 βαθμούς.

Η κιμαδόπιτά μας είναι έτοιμη.

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Το χρονικό της τραγωδίας με το υποβρύχιο «Titan» – Σκοτώθηκαν ακαριαία οι πέντε επιβάτες – Αδύνατον να βρεθούν σοροί

Αλειμμένη με χρυσόσκονη η Βρισηίδα Ανδριώτου λικνίζει αισθησιακά το κορμί της και “κολάζει” το Instagram

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις