Κους κους με πιπεριά Φλωρίνης και σπανάκι

Λαχταριστή συνταγή

Κους κους με πιπεριά Φλωρίνης και σπανάκι

Συνταγή: Το Πάσχα είναι πάντα μία γιορτινή περίοδος που όλοι τρώμε λίγο παραπάνω, ωστόσο υπάρχουν πολλές νόστιμες και εύκολες συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε και να χάσουμε κιλά.

Μία από αυτές είναι το κους κους με σπανάκι και πιπεριά Φλωρίνης το οποίο θα είναι έτοιμο σε πολύ λίγα λεπτά, ενώ παράλληλα θα μας αποζημιώσει και με το παραπάνω η γεύση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, είναι αρκετά χορταστικό και καθώς είναι αρκετά ελαφρύ μπορεί να καταναλωθεί και το μεσημέρι και το βράδυ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή και βήμα – βήμα την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

300γρ. κους κους
500γρ. σπανάκι
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
1 πιπεριά Φλωρίνης
1/3 φλυτζάνι ελαιόλαδο
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και την πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

Προσθέτουμε έπειτα το κους κους, ρίχνουμε λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το σπανάκι μαζί με τον μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί τελείως.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδήσεις σήμερα:

Παγουλάτος στο DEBATER για την κατάσταση στο Σουδάν – “Ότι κινείται το πυροβολούν, φοβάμαι ότι θα κρατήσει καιρό”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα χέρια της αστυνομίας 24χρονος στον Ασπρόπυργο για κατοχή ναρκωτικών – Τράκαρε με περιπολικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ