Γλυκά, καραμελωμένα ρεβίθια με κανέλα!

Ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ

Γλυκά, καραμελωμένα ρεβίθια με κανέλα!

Και όμως, τα ρεβίθια δεν είναι νόστιμα μόνο σε αλμυρές συνταγές. Αν τα ψήσουμε και τα καραμελώσουμε με μέλι ή ζάχαρη και τα πασπαλίσουμε με κανέλα γίνονται το πιο απίθανο, γλυκό και θρεπτικό σνακ που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Συνταγές: Πώς θα φτιάξετε καραμελωμένα ρεβίθια με κανέλα

Διάβασε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείς για την συνταγή και την εκτέλεση της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υλικά

2 φλιτζάνια βρασμένα ρεβίθια
1 κ.σ. ηλιέλαιο
Μια πρέζα αλάτι
½ κ.γ. κανέλα
1 κ.σ. μέλι ή καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε τα βρασμένα, ρεβίθια καλά και αφού τα στραγγίξουμε τα ρίχνουμε σε ένα μπολ με λάδι και λίγο αλάτι μέχρι να καλυφθούν καλά.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο βαθμούς.

Βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από αυτόν τον χρόνο κουνάμε ελαφρώς το ταψί για να μην κολλήσουν μεταξύ τους και τα ψήνουμε για ακόμα 20 λεπτά. Στη συνέχεια τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Έπειτα ανακατεύουμε το μέλι ή τη ζάχαρη με την κανέλα στο μπολ που είχαμε βάλει τα ρεβίθια και το λάδι. Ρίχνουμε μέσα τα ψητά ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά για να καλυφθούν με το μέλι ή τη ζάχαρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις κρυώσουν καλά, τα σερβίρουμε.

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετακόμισε στην Ιταλία ο Τσιρίλο μετά το διαζύγιο με την Ασημακοπούλου

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες ηλεκτρονικές απάτες – Τι πρέπει να προσέξετε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ