Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Το βιογραφικό, η ηλικία, η κρυφή προσωπική ζωή και η σχέση με την οικογένειά του

Είναι ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης
Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καταφέρνει πάντα οι σειρές και οι ερμηνείες του να αποσπούν τις καλύτερες κριτικές και έτσι και φέτος το “Maestro” κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ και να γίνει μάλιστα η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix. Είναι ένας πολύ επιτυχημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ο οποίος έχει αποδείξει ότι κάθε φορά ό,τι πρότζεκτ και αν αναλάβει πάντα θα το φέρει εις πέρας και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε παρακάτω μερικές σημαντικές πληροφορίες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη:

H καταγωγή και η ηλικία του

Έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, στο οποίο και γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1975 και είναι 47 ετών. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα από τη Νότια Αφρική. Οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν ήταν μόλις 4 ετών και έτσι ο ίδιος μεγάλωσε με τη μητέρα του στην Αθήνα.

Τα επαγγελματικά του βήματα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όταν ήταν 16 χρονών έστειλε βιογραφικό σε μία αγγελία που αναζητούσε ηθοποιούς. Αφού πέρασε το κάστινγκ κατάφερε να πάρει τον πρώτο του ρόλο και έκτοτε ακολούθησε μία λαμπρή πορεία στο χώρο της υποκριτικής και η μία επιτυχία μετά την άλλη. Η συμμετοχή του στη σειρά “Οι Απαράδεκτοι”, έμελλε να του δώσει το έναυσμα για να τον γνωρίσει ο κόσμος και να χτίσει μετέπειτα την καριέρα του. Σιγά – σιγά γίνονταν πολύ περιζήτητος και συμμετείχε σε πολύ γνωστές και επιτυχημένες σειρές. Μερικές από τις πιο γνωστές είναι οι: “Δέκα Μικροί Μήτσοι”, “Αναστασία”, “Ανατομία ενός εγκλήματος” και “Άγγιγμα ψυχής”.

Παράλληλα, το 1999 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε την απόφαση να ξεκινήσει να γράφει μόνος του τα δικά του σενάρια και η επιτυχία της πρώτης του σειράς με τίτλο “H ζωή μας μια βόλτα”, του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να ακολουθήσουν πολλές ακόμη οι οποίες πάντα σημείωναν τεράστια επιτυχία. Μερικές από τις πιο γνωστές είναι οι: “Να με προσέχεις”, “Τρεις ευχές”, “Δυο μέρες μόνο” και “Maestro”.

Η προσωπική του ζωή

Είναι ένας άνθρωπος που παρ’ όλη την αναγνωρισιμότητά του, έχει καταφέρει να κρατήσει τελείως κρυφή την προσωπική του ζωή. Εκτός από το γεγονός ότι όλοι ξέρουμε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν είναι παντρεμένος και δεν έχει παιδιά, καμία άλλη λεπτομέρεια για τα προσωπικά του δεν έχει βγει στο φως. Ο ίδιος ποτέ δεν έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία στα social media του με σύντροφό του και ούτε έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι.

Η σχέση με την οικογένειά του

Παρόλο που οι γονείς του έχουν χωρίσει, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο.

Τους αγαπάει ιδιαίτερα αφού τον έχουν στηρίξει αρκετά ενώ παράλληλα έχει άλλα τρία αδέλφια. Συγκεκριμένα έχει έναν μικρότερο αδελφό και άλλα δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του. Είναι πολύ δεμένος και με τους τρεις και μάλιστα πολλές φορές έχει μοιραστεί στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους.

Δείτε παρακάτω μία χαρακτηριστική φωτογραφία τους:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι μοναδικός και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από εκείνον…

Ειδήσεις σήμερα:

Αργεντινή – Γαλλία – Θα κατακτήσει ο Μέσι το πρώτο του Μουντιάλ ή θα χάσει ξανά από τον Εμπαπέ;

Μαρία Μπεκατώρου – Μας δείχνει πώς να φορέσουμε see through μπλούζα με στυλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version