“Μάχη” για να κρατήσει στη ζωή την άτυχη Τζωρτζίνα έδωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου στο Ρίο Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος φέρνει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για την συγκλονιστική υπόθεση.

Παρακολουθώντας την υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα, ο κ.Ηλιάδης, είχε εκφράσει φόβους για την περίπτωση της Τζωρτζίνας  και από τότε σκεφτόταν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την εικόνα που έβλεπαν οι πάντες, ενώ οι αποκαλύψεις για την κεταμίνη ήρθαν να επιβεβαιώσουν τους χειρότερους φόβους του.

Ο λόγος που η κεταμίνη δεν μπορεί να βρέθηκε από νοσοκομείο

Μάλιστα, ο Ανδρέας Ηλιάδης, με δηλώσεις του, στην εφημερίδα Real News της Κυριακής μιλάει για τη θανατηφόρα δόση που χορηγήθηκε στην 9χρονη, λέγοντας πως: “Εάν στο αίμα της Τζωρτζίνας βρέθηκαν 6,5 mg/ml κεταμίνης, με βάση υπολογισμούς, κάποιος πρέπει να της χορήγησε από 800 mg/ml έως ένα γραμμάριο. Άρα αν η δράστις έκλεψε κεταμίνη από νοσοκομεία, πρέπει να είχε 15 αμπούλες. Θεωρώ αδύνατον να έκλεψε τέτοια ποσότητα.”

Σύμφωνα με τα όσα πιστεύει ο Ανδρέας Ηλιάδης το άτομο που χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα δεν την έκλεψε από νοσοκομεία και η δική του εκτίμηση είναι πως η μοιραία δόση ήταν συμπυκνωμένη σε μεγάλο φιαλίδιο. “Δεν θα μπορούσε να κάθεται και να σπάει αμπούλες” λέει χαρακτηριστικά. Το θέμα φυσικά είναι πώς βρέθηκε αυτή η ποσότητα στα χέρια του ανθρώπου που ήθελε να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; “Στο διαδίκτυο μπορείς να αγοράσεις τα πάντα”, τόνισε.

Οι σκέψεις του για το θανατηφόρο σύνδρομο Μινχάουζεν

Παράλληλα, ο Ανδρέας Ηλιάδης είχε ενημερώσει μεταξύ άλλων και τους συναδέλφους του, στην Αθήνα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στο παιδί, όσο και στις κινήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου. “Σκέφτηκα όχι το «απλό Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου” αλλά το πιο περίπλοκο και σπάνιο το ‘θανατηφόρο Μινχάουζεν”, για το οποίο μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες σε πιο προχωρημένα συγγράμματα. Οι δράστες με αυτό το σύνδρομο φτάνουν να δολοφονούν τους ανθρώπους που είναι δίπλα τους. Προσπάθησα να το αποκλείσω αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα.»

Υπενθυμίζεται, πως κατά την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει ότι δεν ξέρει πως βρέθηκε η κεταμίνη στο κορμάκι της Τζωρτζίνας και μίλησε για ενδεχόμενο ιατρικό λάθος. “Δεν μπορώ να ξέρω. Έχω τη πληροφορία ότι πρόκειται περί νοσοκομειακού φαρμάκου και ότι χορηγείται σε ΜΕΘ από εντατικολόγους. Επομένως πιστεύω ότι κάτι συνέβη όσο ήμασταν στο νοσοκομείο χωρίς να κατηγορώ κανέναν από τους γιατρούς ή νοσηλευτές, ότι δηλαδή έκαναν κάτι επίτηδες”, είχε πει η 33χρονη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγουν οι αιτήσεις για την επιδότηση καυσίμων – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Ανοικτά την Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα – Το ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας

Αυτά είναι τα είδη στα οποία εξετάζεται η μείωση του ΦΠΑ – Τι όφελος θα έχει ο καταναλωτής

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις