Στις φυλακές της Τρίπολης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/12 ο αστυνομικός της Βουλής που κατηγορείται για τους βιασμούς των παιδιών του.
Ήδη από τις πρώτες του στιγμές στις φυλακές της Τρίπολης ο 45χρονος αρνείται τα πάντα και ρίχνει όλες τις ευθύνες στην γυναίκα του, τονίζοντας ότι έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή, βάζοντας στο στόχαστρο και το οικογενειακό της περιβάλλον.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τα πρώτα λόγια που επαναλαμβάνει συνεχώς στους δικούς του ανθρώπους μετά την προφυλάκισή του είναι ότι «η οικογένειά μου διαλύθηκε. Μου λείπουν τα παιδιά μου, τι θα απογίνουν τα παιδιά μου;»
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι η ζωή του μέχρι και τη δίκη θα είναι μέσα σε ένα κελί. Παράλληλα, εξακολουθεί να αρνείται τις βαρύτατες κατηγορίες και υποστηρίζει ότι: «Δεν κακοποίησα τα παιδιά μου. Δεν έχω σχέση με πορνογραφία. Ήμουν και είμαι ένας καλός πατέρας που τα λατρεύει».
Ο κατηγορούμενος αστυνομικός ήδη σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, ενώ η έρευνα της φρικιαστικής υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αστυνομικός της Βουλής: Συγγενής του έδωσε στην ΓΑΔΑ ένα λάπτοπ
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Live News του MEGA συγγενικό πρόσωπο του αστυνομικού προσκόμισε ένα λάπτοπ στην ΓΑΔΑ, το οποίος φαίνεται να είναι αυτό που αναζητούσαν οι αρχές.
Η δικηγόρος του συγγενικού προσώπου, Κορίνα Ρεπούση, μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε πως το λάπτοπ βρέθηκε στο σπίτι του συγγενικού προσώπου όταν εκείνος φιλοξένησε τον 14χρονο. Ο ανήλικος είχε μαζί του τη συσκευή, με τον συγγενή να θεωρεί αρχικά πως ήταν δικό του και όχι του 45χρονου.
«Όταν η μητέρα επικοινώνησε την Κυριακή με τον άνθρωπο αυτό, του είπε ότι το αγόρι είναι μόνο του και πρέπει κάποιος να τον φροντίσει και να τον φιλοξενήσει. Το παιδί συναντήθηκε με τον άνθρωπο αυτό, όπου στην κατοχή του παιδιού υπήρχε αυτό το λάπτοπ. Θεωρήθηκε ότι ήταν του παιδιού. Την επόμενη μέρα πήγε στο σχολείο και το λάπτοπ έμεινε στον άνθρωπο. Φαίνεται ότι δεν είναι του παιδιού, γιατί δεν το αναζήτησε», ανέφερε.
Παράλληλα, σύμφωνα με το STAR έχουν βρεθεί ένα ζευγάρι ποδηλατικά γυαλιά, τα οποία έχουν πάνω μια μικροσκοπική κάμερα καταγραφής. Τα γυαλιά τελούν ήδη υπό εξονυχιστική εξέταση για το αν έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και η μαύρη κάμερα με το τρίποδo, που έχει αναφερθεί σε καταθέσεις των παιδιών ότι έχει καταγράψει φρικιαστικές πράξεις. Μέσα στην κάμερα έχει βρεθεί μάλιστα και ένα δισκάκι που μένει να φανεί αν είναι άδειο ή έχει καταγραφές.
Σοκάρουν οι ζωγραφιές των παιδιών του αστυνομικού της Βουλής – Η απόπειρα αυτοκτονίας της 35χρονης συζύγου του
Στο φως ήρθαν ζωγραφιές των παιδιών του αστυνομικού της Βουλής, οι οποίες τον δείχνουν να βαράει με γκλοπ στο κεφάλι τη σύζυγό του.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Live News του MEGA οι ζωγραφιές των παιδιών του δείχνουν πολλά από όσα συνέβαιναν στην καθημερινότητα της οικογένειας. Μια από αυτές, απεικονίζει τον πατέρα ντυμένο με τη στολή του αστυνομικού να βαράει με το γκλοπ την γυναίκα του. «Σε αγαπώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά» του έγραφαν τα παιδιά του στις ζωγραφιές τους.
«Στο παιδί μου δεν έκανα μήνυση. Έκανα καταγγελία μετά από συμβουλές που δέχτηκα από ειδικούς αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας και αυτό ήταν μια λύση για να αποτρέψω το παιδί μου να επισκεφτεί τον πατέρα του στο ψυχιατρείο. Το έκανα για να μην γίνει το παιδί συνένοχος, καθώς ο πατέρας του, του ζήτησε να μεταφέρει κάποια πράγματα από το σπίτι», ανέφερε στο Live News η 35χρονη για να προσθέσει:
«Δεν μπορούσα να πάω πουθενά να ζητήσω βοήθεια και αυτό γιατί ο κατηγορούμενος είχε παντού άκρες. Ήξερα ότι δεν θα βοηθήσει κανείς. Δεν εμπιστευόμουν κανέναν. Η θέση του 45χρονου στη δουλειά ήταν πολύ συγκεκριμένη, ήταν το δεξί χέρι υψηλόβαθμων προσώπων, οι οποίοι τον στήριζαν. Από την εποχή που ζούσε ο πατέρας του, είχε όλα τα μέσα.
Σε όλο αυτό που συνέβαινε, θύμα ήταν τα παιδιά μου και εγώ. Ένιωθα απροστάτευτη από την ίδια την αστυνομία. Δεν έκανα μήνυση στο παιδί μου. Έκανα καταγγελία μετά από συμβουλές που δέχτηκα από ειδικούς αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας και αυτό ήταν μια λύση για να αποτρέψω το παιδί μου να επισκεφτεί τον πατέρα του στο ψυχιατρείο.
Το έκανα για να μην γίνει το παιδί συνένοχος καθώς, ο πατέρας του του ζήτησε να μεταφέρει κάποια πράγματα από το σπίτι. Η πρώτη φορά που ένιωσα προστατευμένη και έτσι αποφάσισα να τον καταγγείλω ήταν όταν ζήτησα να νοσηλευτώ. Ο μόνος τρόπος ελευθερίας ήταν η αυτοκτονία. Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου τον Φεβρουάριο».
Hλεκτρικό ρεύμα: Επιδοτήσεις 1,5 λεπτό ανά κιλοβατώρα για τους οικιακούς καταναλωτές τον Δεκέμβριο
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: 5.000 αστυνομικοί, προληπτικές προσαγωγές και φόβοι για επιθέσεις
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ"