Η Έφη Κακαράντζουλα είναι η γυναίκα η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία σημειώθηκε τον Μάιο του 2020.

Σύμφωνα με το Mega, η 36χρονη κατηγορούμενη, πηγή “έμπνευσης” για την επίθεση με το καυστικό υγρό ήταν ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “Real Stories“.

Συγκεκριμένα, η ιστορία της Ναόμι Όνι, η οποία δέχτηκε στη Βρετανία επίθεση το 2012, ήταν αυτή που προκάλεσε το ενδιαφέρον της κατηγορούμενης

Η γυναίκα που πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ περιέγραψε τις στιγμές που έζησε τη νύχτα της επίθεσης και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Κάτι κέντρισε την προσοχή μου. Κοίταξα δίπλα μου. Θυμάμαι ότι έβλεπα κάτι μαύρο και το πρόσωπο κάποιου να είναι καλυμμένο. Θυμάμαι ότι αμέσως άρχισα να ουρλιάζω“.

Η Ναόμι είχε δεχτεί επίθεση από μια παιδική της φίλη η οποία τη ζήλευε και ανέφερε πως όταν είδε το πρόσωπο της στο καθρέφτη, ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Όπως η γυναίκα που επιτέθηκε στη Ναόμι, έτσι και η Έφη Κακαράντζουλα, είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Παρακολουθούσαν τα θύματα τους μέχρι να γίνει η επίθεση.

Η επίθεση με καυστικό υγρό που ενέπνευσε την 36χρονη Έφη, είχε και αυτή τη δική της έμπνευση και δεν είναι άλλη από την επίθεση που είχε γίνει στην Piper το 2008.

Ειδήσεις σήμερα:

Spoiler Alert! Ποιος παίκτης του Big Brother είναι ένα βήμα πριν αποχωρήσει

Έρχεται το τρένο των 160 χιλιομέτρων – Εκμηδενίζεται η απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η Λένα Ζευγαρά έκανε την αλλαγή που δεν περίμενε κανείς!

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις