Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί αλλά και τον λόγο που δεν θέλησε να κάνει οικογένεια.

“Η γνώμη που έχει ο κόσμος πιστεύω ότι θεωρούν ότι είμαι πολύ πιο επιφανειακή από αυτό που είμαι, πράγματα τα οποία εγώ κάνω χιούμορ ας πούμε και καμιά φορά το χιούμορ μου μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί ο άλλος δεν ξέρει ότι ενδεχομένως εγώ έχω χιούμορ και θεωρεί ότι εγώ το κάνω είτε από σνομπισμό ή δεν ξέρω κι εγώ τι…” ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια στο “The 2night Show”.

“Μου έχουν κάνει άπειρες (σ.σ. προτάσεις γάμου). Στα social media μου κάνουν κάθε μέρα. Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να σου είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Ήθελα να έχω οικογένεια” παραδέχτηκε.

“Περνώντας τα χρόνια, έφαγα την μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω. Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μη μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ τόνισε η Χριστίνα Κολέτσα.

“Φυσικά φταίω εγώ που δεν ευδοκίμησαν οι σχέσεις. Επειδή έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Ο φόβος της δέσμευσης και της εγκατάλειψης με οδηγούσε σε λάθος επιλογές εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Έπειτα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απήγγειλε το ποίημα της τραγουδίστριας, που είχε γράψει όταν έκανε ψυχανάλυση και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star Spoiler – Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση (vids)

Η Δέσποινα Τσούτσα στο DEBATER – Απαντά για την σχέση Τζένης – Πασχάλη και αποκαλύπτεται για την προσωπική της ζωή

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις