Συνταγή: Όλοι έχουμε συνδυάσει τη ζαχαροπλαστική με κάτι πολύ δύσκολο, που απαιτεί λεπτομέρεια και ακρίβεια στις ποσότητες των υλικών.

Τι θα λέγατε για μία πανεύκολη συνταγή για χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια η οποία δεν απαιτεί τόση ακρίβεια και είναι δεδομένη η επιτυχία της;

Εμείς στο DEBATER βρήκαμε τον πιο σίγουρο τρόπο για να φτιάξετε πεντανόστιμα σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν όλη την οικογένεια και μάλιστα, η εύκολη παρασκευή τους τα καθιστά ιδανικά για να τα κάνετε μαζί με τα παιδιά σας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή και την εκτέλεσή της:

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κουβερτούρα
  • 250γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • Ξηρούς καρπούς της επιλογής σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το ζαχαρούχο γάλα μας.
  • Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα.
  • Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στο κατσαρολάκι με το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Σε ένα πιάτο ή ταψί τοποθετούμε μία λαδόκολλα και με ένα κουτάλι προσεκτικά περιχύνουμε μικρή ποσότητα του μείγματός μας.
  • Όσο είναι ακόμη ζεστά προσθέτουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς της επιλογής μας. Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε τρούφα, τριμμένη καρύδα κτλ.
  • Τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα μέχρι να σταθεροποιηθούν.
  • Τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα!

Καλή απόλαυση!

Ειδήσεις σήμερα:

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου στο Βουκουρέστι – Ερωτήματα για τις συνθήκες της τραγωδίας (vids)

Ο Δημητρακόπουλος αυτοτρολάρεται για το Κορωπί – “Ανακοινώνω ότι αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών”

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις