Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού, Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Τούρκος υπουργός είχε δηλώσει “υπάρχουν επίσης γειτονικές χώρες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εν λογω πολυπλοκότητα, όπως η Ελλάδα. Για παράδειγμα, το στρατόπεδο του Λαυρίου, του οποίου το σήμα είναι τα Ηνωμένα Έθνη, έχει κινητοποιηθεί ξανά υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK εδώ και περίπου 7-8 μήνες”.

‘Αμεσα ο Τάκης Θεοδωρικάκος με ανακοίνωσή του απάντησε χαρακτηρίζοντας μυθεύματα τα όσα ισχυρίζεται ο Τούρκος αξιωματούχος.

“Όσα αναφέρονται στη δήλωση του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών που συσχετίζουν την Ελλάδα με τρομοκράτες αποτελούν μυθεύματα και προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Ο Τούρκος υπουργός θα πρέπει να ανασκευάσει αυτές τις δηλώσεις”, ήταν η δήλωση του Έλληνα υπουργού.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας – Επιβάτης που έζησε τον εφιάλτη στο Norman Atlantic γλίτωσε και από το Euroferry Olympia (vid)

Ο κολλητός και μετρ του Παντελίδη αποκλειστικά στο DEBATER – Ποιος ήταν ο Παντελής πίσω από τα φώτα – Το άγνωστο περιστατικό με τη φτωχή οικογένεια

Μικέλα Πέρσικο – H σέξι Ιταλίδα αθλητικογράφος ποζάρει με μαγιό και ρίχνει το Instagram!

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις